Duiven Verhuur
Welkom Witte Duiven Verhuur Hoe werkt Duiven Verhuur Witte Duiven - Foto's Fotoshoot met Witte Duiven Ballon Duiven Link partners Contact informatie
     
  Huwelijk

Jubileum

Overige gelegenheden

Turkse of Marokkaanse huwelijken

Uitvaart


Duiven Verhuur - MKBOK Keurmerk
Duiven Verhuur -Waarborg én recht

Turkse of Marokkaanse huwelijken

Ons bedrijf heeft een ruime ervaring in het lossen van witte bruidsduiven op Marokkaanse en Turkse huwelijken.

Door de honderden ervaringen die wij inmiddels hebben opgedaan, zijn wij bekend met de gezellige tradities. We vinden het altijd een feestje wanneer we onze duiven mogen inzetten en mogen mee genieten van de sfeer rondom deze ceremonie.

Nadat de bruid door haar bruidegom is opgehaald, treedt het bruidspaar naar buiten en mogen onze duiven een extra dimensie geven.

Onze exclusieve hartenmand, waaruit 2 duiven worden gelost, is inmiddels een begrip onder onze Marokkaanse en Turkse klanten. De 2 duiven kunnen ook uit de handen van het bruidspaar worden gelost.
Een extra ceremonieel onderdeel is daarna nog 5 duiven uit een grote mand te lossen, waardoor het geluksgetal van 7 ontstaat.

Meer informatie kunt u ontvangen door het invullen van het contactformulier, waarna wij u kunnen informeren over de manier van werken met daarbij een prijsopgave.


Turkse of Marokkaanse huwelijken
Op alle foto's en teksten zitten Auteursrechten. Wanneer u zonder vragen foto's gebruikt ongeacht welke doeleinde zijn wij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen (Auteurswet)
Duiven Verhuur - Copyright 2016 - Witte Bruidsduiven/Witte Duiven Service